Qui som
i què fem aquí

Som la Sílvia i l’Albert. Vivim a Terrassa i ens agrada voltar per la ciutat, comprar a les seves botigues, seure a les seves terrasses, i sopar als seus restaurants. I com que l’Albert és dissenyador de pàgines web i la Sílvia té un sisé sentit per percebre els detalls de les coses que ens envolten (potser perque és decoradora), hem decidit fer un blog sobre la ciutat per compartir amb vosaltres la Terrassa que ens agrada.

No pretenem fer una guía turística, ni una agenda d’activitats, ni tan sols recomanar-vos res. Volem mostrar les opcions que ofereix la ciutat des d’un punt de vista personal. Si a algú li serveix per coneixer-la millor, descubrir un racó insospitat o veure-la amb uns altres ulls, estarem satisfets d’haver estat útils.

I si algú vol aportar la seva opinió o punt de vista, Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur adipisicing elit. Incidunt tenetur natus quo! Nesciunt ex nemo numquam deleniti quia officia earum quod, deserunt similique ab incidunt aspernatur, provident sequi suscipit modi.. Ens agradarà saber quina és la Terrassa que us agrada.

Dona’t d’alta
a la llista de correu

T’enviarem un missatge
de tant en quant.